Apartman-Antea-jastuciApartman Antea nalazi se u Zagrebu u naselju Knežija,  u blizini jezera Jarun s raznim kafićima i noćnim klubovima i 15 min vožnje od povijesnog centra Zagreba.  Nudimo uslugu privatnog smještaja za 1-4 osobe,  na 1 i više nočenja.

Apartman Antea je moderan, prostran i udoban, sa prozora se pruža pogled na rijeku Savu i Novi Zagreb, smješten u stambenoj zgradi na 5. katu, zgrada je opremljena sa dva lifta, moguć je pristup i osobama sa invaliditetom.

Apartman se sastoji os spavaće sobe, dnevne sobe, kupaonice i kuhinje. U spavaćoj sobi je udoban bračni ležaj (180X190 cm), a u dnevnoj sobi je trosjed koji se razvlači u ležaj (180X190 cm) za dvije osobe. Dječji krevetić je dostupan na zahtjev gosta. Kupaonica je opremljena kadom s tušem, perilicom rublja i sušilom za kosu. Kuhinja je potpuno opremljena i za duži boravak. Dnevna soba uz udoban kožni trosjed opremljena je LCD TV sa 40-ak programa.

Apartman je klimatiziran.U cijenu su uključeni ručnici, posteljina i Wi-Fi (flat) internet.

U blizini apartmana su brojni kafići, restorani, restorani i barovi, trgovine, pekarnica, praonica rublja, frizerski salon, ljekarna i fitness klub su od apartmana udaljeni ne više od 100m. Banke i pošta su udaljene oko 500m. Apartman je smješten na lokacija koja omogučuje odičnu povezanost s ostalim dijelovima grada kako privatnim autom, taxi službom, tako i javnim prijevozom.


Samo 10 do 15 minuta travajskom linijom br. 17 od glavnog trga, u neposrednoj blizini tramvajske i autobusne postaje (50m), rijeke Save i Jarunskog jezera.

zagreb

 

Zagrebački velesajam – 1 km

Klaićeva bolnica – 1 km

Arena Shopping centar – 1 km

– park Bundek – 2 km

pizzeria Bachiera – 200 m

restoran Stara Sava – 200 m

Zračna luka Pleso – 12 km

shopping centar Avenue Mall – 3 km

– Mc Donalds – 1 km

– hotel Westin – 1 km


Ako dolazite automobilom, na raspolaganju Vam je javni, besplatan parking neposredno uz zgradu.

Radujemo se vašem dolasku!